Announcement:

This is a Testing Annocement. I don't have Much to Say. This is a Place for a Short Product Annocement

28 Ağustos 2014 Perşembe

EMANET DİZİSİ MURAT ÖZDER - MEHMET AKİF ALAKURT KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, BİYOGRAFİSİ, FOTOĞRAFLARI

EMANET DİZİSİ MURAT ÖZDER(MEHMET AKİF ALAKURT) KİMDİR

Fox Tv'nin yeni dizisi Emanet 2 Eylül Salı akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin başrollerinde Mehmet akif Alakurt ve Özlem Yılmaz yer alıyor. Emanet dizisinde Mehmet Akif Alakurt Jandarma Üsteğmen Murat Özder rolünde izleyeceğiz. Peki emnaet dizisi Murat Özder kimdir, nasıl bir karakterdir, Mehmet Akif alakurt kimdir, kaç yaşındadır işte detaylar...

Emanet dizisinde Murat Özder(Mehmet Akif Alakurt) 28 yaşında, jandarma üsteğmendir. Murat Özder Türkü dinlemeyi sever, konuşkan değildir ve mesleğine aşık bir askerdir. Sorumluluk duygusu çok fazladır; özellikle emrindeki askerlere karşı kendini sorumlu hisseder. Üniforması dışında kumaş pantalon ve gömlek giyer. Saygılı ama sert bir tavrı vardır. Dürüsttür, asla yalan söylemez.

Fox Tv emanet dizisinde geleneğin, kanunun, askerin ve kan bağının kutsal olduğu Anadolu'dan imkansız bir aşkın hikayesi anlatılacak. Jandarma çevirmesinde masum bir adamın ölümüne sebep olan Murat (Mehmet Akif Alakurt), adaleti ararken öldürdüğü erkeğin güzel gelini Zelal'e (Özlem Yılmaz) çaresiz bir aşkla bağlanır. Murat ve Zelal kendilerini bir ihanet içinde buldukları Tuz Gölü ve Kapadokya'nın nefes kesen coğrafyasında adalete ve aşka ulaşmak için daha çok bedel ödeyeceklerdir.

MEHMET AKİF ALAKURT KİMDİR?
Mehmet Akif Alakurt Biyografisi
Mehmet Akif Alakurt yaşı: 35
Mehmet Akif Alakurt boyu: 190 cm
Mehmet Akif Alakurt kilosu: 87
Mehmet Akif Alakurt saç rengi: Kahverengi
Mehmet Akif Alakurt göz rengi: Siyah
Mehmet Akif Alakurt sevgilisi : Tuğçe Vargın

Mehmet Akif Alakurt 23 Temmuz 1979 Ordu doğumludur. Model ve oyuncudur. 2001 yılında Best Model of Turkey yarışmasında 1. olmuştur. Dünya 2.liği de vardır. Oyunculuk hayatına Kanal D ekranlarında yayınlanan Kırık Ayna dizisi ile başlayan yakışıklı oyuncu Adanalı dizisi ile tanınmıştır. Şimdilerde Fox Tv de başlayacak olan Emanet dizisinde Jandarma Üsteğmen Murat Özder'in canlandıracaktır. İşte dizileri.

Mehmet Akif Alakurt'un Oynadığı Diziler:
2003 Kırık Ayna dizisi Ali Kirman Koçoğlu    
2004 Metro Palas dizisi Ural    
2005 Zeytin Dalı dizisi Kenan    
2006 Hacı dizisi Ahmet Gesili    
2006 Sıla dizisi Boran Ağa    
2008 Arka Sokaklar dizisi Hakkı    
2008 Adanalı dizisi Maraz Ali    
2011 Reis dizisi Murat    
2013 Fatih dizisi Fatih Sultan Mehmed
2014 Emanet dizisi Murat Özder

Mehmet Akif Alakurt Fotoğrafları,Resimleri
mehmet akif alakurt mehmet akif alakurt mehmet akif alakurt mehmet akif alakurt mehmet akif alakurt

mehmet akif alakurt kimdir, mehmet akif alakurt dizileri, mehmet akif alakurt wikipedia, emanet dizisi mehmet akif alakurt, mehmet akif alakurthangi dizilerde oynadı, fox emanet dizisi murat özder kim, emanet dizisindeki murat kim, emanet dizisindeki jandarma kim, emanet dizisindeki asker kimi, mehmet akif alakurtboyu kaç, mehmet akif alakurt kaç doğumlu, mehmet akif alakurt sevgilisi,
Share it Please

sezai usta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 GÜNCEL. Designed by Templateism | Love for The Globe Press